Még nem találtál a jógás barátnődnek, barátodnak, anyukádnak vagy épp magadnak megfelelő karácsonyi ajándékot?

Csak semmi pánik, mert összeállítottunk neked egy listát, ahonnan bátran meríthetsz ötleteket.

 • Kézzel festett jógás póló
  Te megálmodod – Mariann pedig megfesti. Minden póló egyedi megrendelésre készül, így biztos meglepetést szerzel, hogy nem egy „tucatruhadarabbal” ajándékozod meg a szeretted.
 • Környezetbarát jógatáska
  Az egyedi megjelenésű YOGANIC jógatáskával garantáltan ki fogsz tűnni a többi jógázók közül és még a természetet is óvod, hiszen biológiailag lebombó parafából készült.
Kép: yoganic.hu
 • Szivárvány lótusz – ólomüveg gyertyatartó
  Ha kicsit klasszikusabb ajándékot szeretnél, ami bármilyen korosztály számára értékes lehet, akkor válassz egy különleges szivárványos lótuszvirág gyertyatartót. A Meska által kézzel készült gyertyatartó opálos színeivel és egy illatos gyertyával varázslatos hangulatot lehet teremteni.
Kép: meska.hu
 • Csakra tea
  Néha mindenkinek jól esik egy forró, finom teát elszürcsölgetni. A Meditációs tea  a korona- és szívcsakra teakeveréke, segíti a relaxációt, a tiszta fejjel gondolkodást, tisztítja a szívcsakrát. A csakratea.hu  oldalán van egyébként limitált, díszdobozos válogatás, ha igazán kényeztetni szeretnéd a megajándékozottat. 
Kép: csakratea.hu
 • Ajándék jógautalvány
  És végül, de nem utolsó sorban: jóga bérlet ajándékutalvány. Névre szóló ajándék, a kedvenc jógaórájával, ahol kiválaszthatod, hogy hány alkalmas bérletnek megfelelő értékű legyen az utalvány. Mellé egy pár soros személyes levél és teljes az ajándékozás élménye.