Kérjük figyelmesen olvasd el jógastúdiónk etikett és házirendjét.

Az órára való bejelentkezéssel tudomásul veszed az alábbi információkat.

BEJELENTKEZÉS

Szeretnénk, hogy a jógázás élménye minden hozzánk járó vendég számára felhőtlen legyen, ezért kérjük, minden alkalommal jelentkezz be az órarendben. Használd bejelentkezési rendszerünket, mert csak előzetes foglalás után lehet részt venni az órákon. Kérjük 24 órával hamarabb jelezd, ha nem tudsz megjelenni a foglalt időpontban, mert limitált a férőhelyek száma.
24 órán belül lemondott foglalásokért lemondási díjat számolunk fel, amely az óra teljes díjának kifizetésével, illetve bérletes gyakorló esetén 1 alkalom levonásával jár együtt.
A jógaórák csak abban az esetben kerülnek megtartásra, ha legalább van két bejelentkezett vendég.

AMIRE ÉRDEMES FIGYELNI

Az óra kezdeti időpontja előtt 3 órával már ne tarts kiadós étkezést! Lehetőség szerint érkezz pár perccel az óra kezdete előtt, hogy nyugodtan át tudj öltözni és legyen időd elcsendesedni a gyakorlásig. Kérjük miután beléptél vedd le a cipődet, válassz nyugodtan papucsot. Fontos, hogy óra elején jelezd az oktatónak, ha valamilyen sérülésed, esetleg betegséged van! Figyeld a tested jelzéseit, pihenj meg, amikor szükséged van rá. Az óra alatt nem tanácsos inni, viszont előtte és utána nagyon fontos a folyadék pótlása.

RUHÁZAT ÉS FELSZERELÉS

Viselj a mozgást nem akadályozó, kényelmes ruhát, amely lehet hosszú vagy 3/4-es cicanadrág, rövid vagy hosszúujjú trikó,  vagy akár tornadressz is. Kérjük gyűrűt, medált, hajtűt és minden olyan egyéb ékszert, ami kárt tehet a hammockban ne viseljetek az óra alatt. Jógaszőnyeget és segédeszközöket biztosítunk, de természetesen hozhatod a sajátodat.