Hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli, hogy jó és boldog életet élhessen. 

Szervezetünk megfelelő környezetet teremt ehhez, és egy olyan közösséget hoz létre, amelyben a közös jólét folyamatosan egyre pozitívabb és boldogabb irányba fejlődik.

A Life Care legfontosabb célja a hatékony, biztonságos és komfortot növelő termékek biztosítása. Ezt a szerves összetevők alkalmazásával érjük el, amelyeket testünk természetes módon elfogad és felismer. (A szerveztünk által felismert szerves DNS: szervek, vér, sejtek). Ez termékeink hatékonyságának és biztonságának „nagy titka”.

A Life Care® közvetlen értékesítéssel bio, természetes és vegán termékekkel foglalkozik. A Life Care® portfólió több mint 500 termékből áll, amelyek a 7 alapvető életterületet fedik le : egészség és immunitás, fogyás és méregtelenítés, táplálkozás és aktív élet, szépségápolás, üzletépítés és pénz, oktatás és személyes fejlődés, otthon higiéniája.  

Folyamatosan fejlesztjük receptjeinket, hogy a nemzetközi szervek által jóváhagyott új összetevőkkel tovább javítsuk őket.

Figyelembe véve azt, hogy egy nívós piacon tevékenykedünk, egyedi receptjeinket számos kísérlet mentén dolgozzuk ki, hogy megfeleljünk ügyfeleink „boldogságigényének” (látás, érzékelés, szaglás, állag, szín, stb…).

A Life Care® portfólió 7 saját márkát tartalmaz: Kräuter®, Life Impulse®, Biotissima®, Ganoderma for Life®, Meal Balance®, SUPER WATER®, BioHAUS®.