Hangolódjunk együtt a szülésre! Czeglédi Edit Hanga dúla segítségével választ kaphatsz minden várandósággal és szüléssel kapcsolatos kérdésedre. Objektív információnyújtással segít a döntéseid meghozatalában és folyamatos támogatást kapsz, mind érzelmileg, mind fizikailag.

2022. május
(időpont egyeztetés alapján)

A szülés meghatározza az anya további életét, kudarcként vagy fantasztikus élményként is ott maradhat a tudatos vagy tudat alatti elmében.

A baba is átéli a szülést, amely kihat egész életére, az anyához az apához való kötődésre.

A szülők közötti kapcsolatot is meghatározza, hiszen amikor a kismama szeretetben, figyelemben, gondoskodásban, részesül a szülésénél, és megérzi, hogy ő a teremtő nő,, kivirágzik és olyan hatalmas erőt kap, amivel párját is támogatja férfiasságában.

A társadalom alapköve pedig a család.

pexels.com

A szülésfelkészítőn választ kapsz a következő kérdésekre:

  • Miért fontos a szülés folyamata?
  • Mik a szülés fázisai, és hogyan ismerhetem fel hol tart?
  • Milyen alternatív fájdalomcsillapítási technikák vannak?
  • Milyen testhelyzetekkel segítheted a folyamatot?
  • Milyen masszázs fogások , akupresszúrás kezelések segítenek?
  • Miért fontos az arany óra?
  • Hogyan védheted a gátadat?

Beszélgetünk még a szoptatásról, a szülő nő jogairól, a gyermeknevelésről, szülés utáni depresszió elkerülési lehetőségeiről, illóolajok, gyógynövények, homeopátia használatáról. És még sok téma merülhet fel, az egy napos intenzív papás szülés felkészítőn.

Jelentkezés:
Edit Hanga Czeglédi
+36 20 429 4502
Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky utca 17. 4. emelet
Ár: 10 000 Ft
Pároknak: 20 000 Ft

Fontos megjegyezni, hogy a dúla nem helyettesíti sem az orvost, sem egyéb egészségügyi személyzetet, nem végez vizsgálatokat, és nem értékel leleteket.
A dúla nem hoz döntéseket az anya helyett sem a várandósság, sem a szülés ideje alatt, de tájékoztatja a kismamát a lehetőségekről, hozzásegítve őt a felelős döntés meghozatalához.